OBAVIJEST ZA RODITELJE

Dječji vrtić Tamaris Vodice

Fra Pija Fržopa 2

22211 Vodice

Vodice, 19. svibnja 2020. godine

 

OBAVIJEST

 

Poštovani, roditelji/skrbnici!

Temeljem zaprimljenih Vaših pisanih Izjava organizirali smo rad u Dječjem vrtiću Tamaris Vodice prema „Uputi za sprečavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 za ustanove ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja te osnovnoškolske ustanove u kojima je osigurana mogućnost zbrinjavanja djece rane i predškolske dobi te učenika koji pohađaju razrednu nastavu“, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo od 29.04.2020. godine (U daljnjem tekstu: Upute HZJZ-a), za razdoblje od 11. svibnja do 22. svibnja 2020. godine.

Obavještavamo roditelje/skrbnike koji će koristiti usluge Dječjeg vrtića Tamaris Vodice u razdoblju od 25. svibnja 2020. godine pa nadalje da trebaju prije uključivanja djeteta u vrtić, dostaviti ispunjenu i potpisanu Izjavu, koju možete preuzeti u prilogu na kraju ove Obavijesti.

Ispunjenu i potpisanu IZJAVU roditelj/skrbnik je dužan dostaviti u vrtić do 21. svibnja 2020. godine do 14:00 sati (istu možete skenirati i dostaviti i putem e-maila na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.), da bi smo mogli organizirati daljnji rad ovisno o broju prijavljene djece i mogućnosti zadovoljavanja preporučenih epidemioloških mjera sukladno Uputi HZJZ-a.

O svim daljnjim promjenama biti ćete obaviješteni putem mrežne stranice vrtića www.dvtamaris.hr.

Za sve upite i nejasnoće možete se obratiti ravnateljici vrtića na broj telefona: 099/3365599.

 

Zahvaljujemo na suradnji!

 

Dječji vrtić Tamaris Vodice

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Please publish modules in offcanvas position.